Groep 6A

Huiswerk:

02-12-19

De kinderen hebben huiswerk voor Engels en Verkeer.

Engelstoets: Maandag 9 december

Verkeerstoets: Maandag 16 december

02-12-19

De kinderen heb vrijdag de toets van biologie. Goed leren. Elke dag een stukje!

Sinterklaas surprise:

Sinterklaas komt zaterdag aan in Nederland. Dit jaar maken de kinderen een surprise. De lootjes zijn hiervoor al getrokken. Het is de bedoeling dat je iets leuks knutselt voor het kindje op het lootje. De cadeautjes stop je in de surprise. De kinderen krijgen van school 3 euro. Hier kopen jullie cadeautjes van het lootje voor. Jullie leveren de bonnetjes in bij de juf. Er moet ook een gedichtje voor het kindje gemaakt worden. Vanaf maandag 2 dec. mogen de surprises ingeleverd worden (in vuilniszak). Indien er vragen zijn, zijn jullie van harte welkom!

Informatie groep 6:

Nieuwsbegrip: Elke week 1 of 2 teksten oefenen op de computer.

Gym: dinsdag en donderdag

Handvaardigheid: vrijdag

Zwemmen: elke even week op maandag --> de eerste zwemles zal maandag 16 september plaatsvinden.