Groep 8A

Laatste update op 11-09-2019.

Beste ouders,

De tweede schoolweek van het nieuwe schooljaar is inmiddels in volle gang. De kennismakingsgesprekken komen er weer aan. Op het raam naast de deur van ons lokaal hangt een lijst waarop u zich kunt inschrijven. In het kennismakingsgesprek bespreken we een aantal zaken die belangrijk zijn voor u als ouder, voor uw kind en voor mij als leerkracht. Bij dit kennismakingsgesprek is het fijn als uw kind ook aanwezig is. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten!

Meer informatie volgt gedurende het schooljaar. Ik zal u op de hoogte houden door een pushbericht te sturen.

Huiswerk:

Maandag 16 september: Nieuwsbegrip inleveren

Elke dag: oefenen van de woordenschatwoorden voor taal, woordenschat extra, Engels

Elke week: op de computer thuis Nieuwsbegriplessen maken (woordenschat en andere tekstsoorten). Dit moet elke woensdag af zijn.

--------------------------------------------------------------------------------------

Algemene informatie groep 8B

Cursus voor de groepen 8:

Op maandag 23 en dinsdag 24 september krijgen de groepen 8 de cursus LEV aangeboden. In het programma gaat het o.a. om het  leren maken van de goede keuzes m.b.t. weerbaarheid en leefstijl. Op deze dagen zijn er geen gewone lessen.

Op dinsdag 24 september vindt er een ouderavond plaats over deze cursus. Tijdens deze avond krijgt u meer informatie over de inhoud en de achtergronden van de cursus. Het is fijn als u daarbij aanwezig kunt zijn!

(inloop 19.00 uur, we starten om 19.30 uur)

Bezoek kinderboerderij Wilgenhof:

Op donderdag 26 september gaan we naar de kinderboerderij voor een les over bijen. Groep 8a vertrekt om 8.15 uur vanaf het schoolplein. Groep 8b gaat later op de ochtend.

Gym:

Maandag om 12.30 - 13.45 uur

Dinsdag om 8.30 - 9.30 uur.

Vrijdag om 09.00- 10.15 uur.

Het is belangrijk dat de kinderen hun gymkleding bij hebben.

Handvaardigheid:

Donderdag om 13.00 tot 14.00 uur.