Groep 1-2 C

Groep 1-2 C

Laatste bewerking dinsdag 14 januari 2020

 

Thema Tijdreizen
Na de Kerstvakantie hebben we het thema Tijdreizen. We reizen in een tijdmachine terug naar de dinosaurus en de riddertijd. Ook reizen naar de toekomst. We leren wat er toen wel en wat er niet was en kijken naar de verschillen en overeenkomsten met deze tijd.

Ouderactiviteiten:

Ouderactiviteit: 27 januari gaan we maskers en hoedjes maken. 

Verlengde inloop: vrijdag 17 januari en maandag 10 februari.


DVS

Op school werken met de methode De Vreedzame School. Met deze methode leren we hoe we met elkaar omgaan en welke regels we moeten volgen om het gezellig te houden in de klas en op school. De komende weken werken we aan blok 3 'we hebben oor voor elkaar'. De kinderen leren met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren. 

 

 

Gym

Wij hebben op dinsdagochtend gym van juf Marieke. Zij verzorgt de Lekkerfit! lessen. Op donderdagochtend geeft meester Wouter de gymles. Het is fijn als de kinderen een gymtas met daarin een gymbroek, gymshirt en gymschoenen meenemen. 

 

Eten en drinken

Op school eten wij gezond. In de ochtend eten we in de klas een stuk groente of fruit en drinken we water. Tussen de middag eten we tijdens de lunch brood en drinken we water. De kinderen krijgen 1 keer een LekkerFit! bidon van school waar ze water in mee kunnen nemen. Deze mag in de klas staan zodat de kinderen de hele dag door water kunnen drinken. Wilt u een nieuwe bidon voor uw kind dan kunt u deze bij de leerkracht kopen voor 2 euro. 

 

Speelgoeddag

Iedere laatste vrijdag voor de vakantie is het speelgoeddag. De leerlingen mogen van thuis 1 stuk speelgoed meenemen om hiermee op school te spelen.

Terug

Verbraakstraat 7

3036 MR Rotterdam

010 4656840

hildegardis.dir@nullrvko.nl