Schoolfotograaf

Schoolfotograaf

Donderdag 19 november 2020

Beste ouders,

Vrijdag 27 november 2020 komt de schoolfotograaf weer op school. Er worden individuele foto’s gemaakt van alle kinderen en foto’s van broertjes en zusjes die bij ons op school zitten, ook de peuters van Peuter en Co. Wilt u geen foto van broertjes en zusjes kunt u dit aangeven voor vrijdag 27 november 2020, bij de groepsleerkracht van uw kind. Hieronder staat informatie van de fotograaf over de levering en betaling van de foto’s:

Wij komen op vrijdag 27 november 2020 weer bij jullie op de Hildegardisschool de schoolfoto’s maken.

Vanwege de corona hebben wij een andere werkwijze. Wij leveren geen fotopakketjes meer maar de bestelling en betaling van de foto’s zal online plaatsvinden. U zult via school een inlogfolder ontvangen met een unieke inlogcode en wachtwoord, niemand anders kan dus de foto van uw kind zien behalve uzelf. 

U gaat naar onze website : www.schoolfotojr.nl , rechtsboven ziet u staan : online inloggen ( het kan zijn dat het op sommige mobiele telefoons niet lukt om in te loggen, gebruikt u dan een vaste computer of tablet ).U logt in met uw inlogcode en wachtwoord. Er is een grote verscheidenheid aan foto’s en gadgets te bestellen evenals, sinds kort, grappige mondkapjes. U betaald eenvoudig en veilig online, daarvan krijgt u direct een bevestiging en uw bestelling zal binnen een week aan u geleverd worden op uw huisadres. Let op ! indien u de inlogfolder kwijt bent is het niet mogelijk om een nieuwe aan te vragen ! Indien u vragen over uw bestelling of uw betaling heeft kunt u zich wenden tot onze helpdesk: 0320-275211 of 0320-275200 , mailen kan naar: helpdesk@schoolfoto-online.nl

 

Met vriendelijke groeten,

Carole Struijk


Terug

Verbraakstraat 7

3036 MR Rotterdam

010 4656840

hildegardis.dir@nullrvko.nl