Update sluiting scholen

Update sluiting scholen

Dinsdag 15 december 2020

Beste ouder(s) en vezorger(s),

Vandaag genieten we op school nog van een heerlijke Kerstlunch en gezellig samenzijn. De kinderen hebben nog een keer geoefend met het inloggen op Aerobe. 

Morgen en overmorgen zullen we als team aan de slag gaan met de voorbereidingen voor de (online) lessen na de vakantie. Ons bestuur heeft ons uitdrukkelijk opgedragen morgen en overmorgen alleen in noodopvang te voorzien als beide ouders werken in een cruciaal beroep (of alleenstaande ouders met een vitaal beroep). Indien u daarop aanspraak kunt maken, kunt u ons mailen op hildegardis.dir@rvko.nl of bellen naar 010-4658640. De noodopvang is op de hoofdlocatie aan de Verbraakstraat. 

Donderdag zullen we laten weten wanneer de kinderen die een chromebook willen lenen (Aerobe kan helaas niet werken op een iPad/iPhone of Android-tablet/telefoon) deze op maandag 4 januari 2021 op kunnen halen. Ook werkboekjes e.d. zullen dan volgens een rooster opgehaald kunnen worden. 

De noodopvang vanaf maandag 4 januari tot en met maandag 18 januari is alleen als beide ouders werken in een cruciaal beroep (of alleenstaande ouders met een vitaal beroep). Aanmelden ook via hildegardis.dir@rvko.nl

We sluiten deze laatste schoolweek voor de Kerstvakantie op een bijzondere manier met elkaar af. Ondanks dat dit niet de afsluiting is die ik onszelf en onze kinderen gun, wil ik van de gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor de flexibiliteit, het vertrouwen en de prettige samenwerking de afgelopen maanden. 2020 was in vele opzichten ‘een jaar om niet te vergeten’ voor ons allemaal.

Ik kijk ernaar uit om in 2021 samen verder op te trekken. Onderweg naar nieuwe tijden.

Alvast een gezond nieuw jaar gewenst! 

Namens het Hildegardisteam,

Kathelijne Lemmens


Terug