School morgen dicht: online/ thuisonderwijs

Zondag 7 februari 2021

Beste ouders en/of verzorgers,

Er is afgelopen nacht en vandaag overdag flink wat sneeuw gevallen. De verwachting is dat ook aankomende nacht nog sneeuw valt. Het openbaar vervoer rijdt op dit moment niet en de situatie op de wegen is niet veilig. Ook voor morgenvroeg wordt iedereen afgeraden om de weg op te gaan.

We hebben daarom zojuist besloten dat morgen de school dicht is.

We hebben te weinig leerkrachten op school om leerlingen gescheiden op te kunnen vangen. Daarom kunnen we uitsluitend noodopvang bieden aan kinderen van ouders in een cruciaal beroep die morgen beide werkzaam zijn in zorg- en/of hulpverlening en die echt geen andere opvang kunnen regelen.

Opgeven voor noodopvang kunt u via hildegardis.dir@rvko.nl voor 21.00u vanavond.

Er volgt géén bevestiging na inschrijving.

In de loop van maandag zullen wij u nader berichten over dinsdag.

De leerlingen van groep 1 t/m 8 ontvangen online onderwijs/ thuisonderwijs op dezelfde wijze als in de afgelopen weken. In verband met de voorbereidingen voor het online onderwijs kan het zijn dat de dagopening op een ander tijdstip start dan vorige week. De leerkracht zal u hiervan op de hoogte brengen.

Kathelijne Lemmens