LekkerFit! Week

Maandag 20 september 2021

Beste ouders/verzorgers,

Deze week staat in het teken van de LekkerFit! week. Dit betekent dat we extra aandacht besteden aan LekkerFit! in en om de school. We hebben bijvoorbeeld speciale gymlessen en LekkerFit! theorielessen, maar ook gaan we naar het kinderparadijs met de klassen en hebben we op vrijdag een leuke verrassing voor de kinderen.

Belangrijk:

Ook starten we vanaf morgen (dinsdag) tot en met vrijdag de dag met de Daily Mile. Dit betekent dat de kinderen om 5 voor half 9 moeten verzamelen op het grote plein aan de Verbraakstraat. We starten de dag dan met een kwartiertje hardlopen om de school. De kinderen verzamelen s'ochtends bij hun eigen leerkracht die ze op het schoolplein opwacht. Als ouders het leuk vinden zijn ze van harte welkom om hier ook aan mee te doen!

We wensen alle kinderen een geweldige en sportieve week toe!

Meester Ryan