Nieuwe collega: meester Damian

Woensdag 16 februari 2022

Beste ouder(s), verzorger(s),

Mijn naam is Damian Boeren. Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Ik zit momenteel in het derde jaar van de pabo en ik zal in ieder geval tot het einde van het schooljaar werkzaam zijn op de Hildegardisschool. U heeft mij mogelijk al een keer gezien als stagiar in groep 5b. Hier zal ik vanaf deze week ook weer aan de slag gaan als leerkracht in opleiding op de woensdag en donderdag (en tweemaal een hele week).

Als leerkracht vind ik het belangrijk dat kinderen hun talenten ontdekken en de mogelijkheid krijgen om deze talenten verder te ontwikkelen. Ik ben een voorstander van bewegend leren en ik pas dan ook graag actieve werkvormen toe. Ook ga ik graag met de kinderen naar buiten om lessen te verzorgen in de frisse buitenlucht.

Voor vragen of een gezellig praatje kunt u altijd even langslopen.

Tot snel!