welkom in schooljaar 2018/2019

Dinsdag 28 augustus 2018

We zijn gisteren weer begonnen en hebben een hele leuke dag met de kinderen gehad! Hieronder vindt u een overzicht van de formatie van de school en de indeling van de juffen/meesters in de school: Groepen leerkracht Extra ondersteuning Groep 1/2A Juf Anoeska en juf Franny Ondersteuning door juf Groep 1/2B Juf Celine Veronica, juf Rita, juf Shama in alle groepen 1/2 Groep 1/2C Meester Wouter   Groep 1/2D Juf Anouk   Groep 3 Juf Anne Juf Lyan ma, di, do en vr Groep 4 Juf Jessica en juf Simone Juf Jane Groep 5A Juf Lieke en meester Bert   Groep 5B Juf Meike   Groep 6 Juf Florentien Juf Lizanna Groep 7A Juf Marola   Groep 7B Juf Usha/ juf Lyan   Groep 8 Juf Dalida Meester Jaimy Daarnaast beschikken we over twee intern begeleiders: juf Linda en juf Ashna die ondersteuning bieden aan de klassen en het beleid. Meester Bert, juf Lieke en juf Franny zijn allen een dag buiten de groep aan het werk om ondersteuning te bieden in de school. We maken als school veel gebruik van stagiaires van de Pabo Thomas More en de stagiaires onderwijsassistentes van Zadkine. Ook zij bieden veel ondersteuning in de groepen.