Even voorstellen juf Marlene!

Even voorstellen juf Marlene!

Dinsdag 31 januari 2023

Beste ouders en kinderen,  

Voor sommigen van jullie ben ik misschien geen verrassing omdat ik vorig jaar stagiaire was in groep 4 en dit jaar in groep 7A. Maar voor degenen die mij nog niet kennen wil ik me hierbij graag even voorstellen. Mijn naam is Marlene Fernandez, ik ben 31 jaar oud en per 1 februari zal ik op de dinsdag en vrijdag les gaan geven aan groep 5A. 

Naast deze twee dagen volg ik nog de verkorte Pabo-opleiding nadat ik eerder de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht heb afgerond. Inmiddels heb ik zeven jaar een eigen bedrijf waarin ik leren tassen ontwerp en ook zelf maak. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, maar omdat ik graag betekenisvol werkzaam wilde zijn met kinderen heb ik om die reden de overstap gemaakt naar het onderwijs. 

In mijn vrije tijd ga ik graag erop uit. Het liefst in de natuur. Verder hou ik ontzettend veel van reizen en het kennismaken met andere culturen, lezen, dansen en wandelen. 

Ik kijk er erg naar uit om les te gaan geven op de Hildegardisschool en uiteraard ook om alle kinderen en ouders/verzorgers te leren kennen! 

  

Groetjes,  

Juf Marlene 


Terug

Verbraakstraat 7

3036 MR Rotterdam

010 4656840

hildegardis.dir@nullrvko.nl