Wintercampus voor de groepen 3 t/m 8

Wintercampus voor de groepen 3 t/m 8

Maandag 11 december 2023

Beste ouder(s), verzorger(s),

Van 19 t/m 23 februari 2024 zal de Wintercampus010 plaatsvinden op de Hildegardisschool voor de kinderen van groep 3 t/m groep 8. Wij kijken er naar uit om een geweldige week te verzorgen voor de kinderen!

Wie is Stichting Campus Nederland?

Stichting Campus Nederland ontwikkelt en organiseert educatieve en inspirerende programma’s voor leerlingen uit het primair- en voortgezet onderwijs. De programma’s bestaan uit diverse workshops en clinics die gegeven worden door professionals gericht op talentontwikkeling op het gebied van sport, cultuur, natuur-milieueducatie en levensecht leren. Een van de eerste programma's is de Wintercampus, die in de voorjaarsvakantie van 19 t/m 23 februari 2024 op school plaatsvindt. Meedoen voor kinderen van Hildegardis is gratis! Klik hier voor een aftermovie van een voorgaande editie. 

Digitale aanmeldprocedure

Er is voor gekozen de inschrijvingen digitaal te laten verlopen. Dit doen we door middel van een online aanmeldformulier, hier kunt u bij komen door de QR-code te scannen met uw telefoon. De kinderen krijgen volgende week ook een flyer mee naar huis. 

Wij hopen op een superleuke en inspirerende week voor onze kinderen!


Terug